•  

Dosedanji razvoj podjetja Coting d.o.o.

Get UIkit

1991-2005 distribucija opreme za sisteme tehničnega varovanja

Coting d.o.o. je v letih 1991- 2005 uspešno poslovalo kot specializirano podjetje za distribucijo opreme za tehnično varovanje. Oprema in sistemi tehničnega varovanja, so vgrajeni v številnih referenčnih objektov kot so državne ustanove, veliki infrastrukturni, industrijski in trgovski objekti, bančne ustanove, casinoji, hoteli, avtoceste, predori,... Podjetje je sodelovalo pri projektiranju sistemov za tehnično varovanje, ki so se v tem obdobju izvajali večinoma v Sloveniji delno pa tudi na Hrvaškem, Bosni in Hercegovini ter Srbiji. Sodelovali smo tudi v izvedbeni fazi, pri zagonih večjih sistemov ter skrbeli za servis dobavljene opreme. Podjetje je v tem obdobju uveljavilo več lastnih blagovnih znamk, kot so JBL, FIREX in SICUREX. Lastne blagovne znamke so postale sinonim za kakovostno in zanesljivo delovanje, visoke tehnične performanse in ugodno razmerje med kakovostjo in ceno! V naših partnerskih podjetjih smo izšolali večje število tehnikov kar je omogočilo kakovostno izvedbo sistemov za tehničnega varovanja.

2006-2014 sistemska integracija, izvedba in vzdrževanje sistemov za tehnično varovanj

Leta 2006 je podjetje Coting d.o.o. pridobilo licenco za izvedbo sistemov tehničnega varovanja. Podjetje je v obdobju tem obdobju samostojno izvajalo sisteme tehničnega varovanja, na področju Slovenije in Hrvaške.  Z izvedbo in implementacijo sistemov tehničnega varovanja smo pridobili  dodatne izkušnje in tehnična znanja. S tehničnimi informacijami in lastnim razvojem pomagamo proizvajalcem opreme,pri odpravljanju razvojnih napak, nadgradnji opreme itd. Našim strankam nudimo vso po prodajno podporo ter  kakovostno vzdrževanje vgrajenih sistemov. Naročnikom nudimo  24/7 službo, certificiran tehnik je na servisnem telefonu dosegljiv  vsak dan v letu, vsako uro v dnevu. V  nujnem primeru zagotavljamo tudi ustrezno odzivnost in reševanje intervencij na terenu.   Pri izvedbi projektov nas vodijo strokovnost, zanesljivost in fleksibilnost. Zavedamo se pomembnosti spremljanja najnovejših trendov in razvoja novih tehnologij, zato se redno izobražujemo na strokovnih usposabljanjih, sejmih in konferencah.

Get UIkit

2015- integracija v globalno skupino SAS Group – Security advanced systems group international

Leta 2013 je podjetje Coting d.o.o. začelo z izvajanjem sistemov tehničnega varovanja v vzhodni Afriki, pretežno v Keniji. Glede na velik potencial širitve poslovanja na omenjenih trgih se je podjetje. vključilo v globalno skupino SAS Group International je prisotna tudi na drugih trgih Ex YU, zahodnih evropskih trgih, v Združenih arabskih Emiratih,… SAS Group International sestavljajo partnerska podjetja, ki omogočajo podjetjem v skupini določene sinergije in hitrejšo rast.

Our website is protected by DMC Firewall!